Weer waren we met bijna 50 leden en een paar gasten aanwezig in de kantine van NBD/Biblion in Leidschendam. Een paar leden kwamen laat: zij hadden vastgezeten in Randstadrail. De keukenprinsessen van de kantine hadden hun best gedaan op de gevarieerde lunch. Voorzitter Arie Versloot kon even na twee uur beginnen met de Algemene Ledenvergadering.

Het was een vergadering in sneltreinvaart: alleen Arie is aan het woord geweest en het waren verder allemaal hamerstukken (of zouden dat geweest zijn wanneer Arie een hamer gehad had). Aansluitend vertelde NBD/Bibliondirecteur Henk Das over het wee van de bezuinigingen en het wel van NBD/Biblion met uitzicht op de verhuizing naar nieuwbouw in Zoetermeer. Ondertussen maakte Chris Duijndam met zijn nieuwe camera weer vele foto's. U vindt ze hierbij.

Het is altijd prettig om anderen te zien werken en dus vertrok het grootste deel van het gezelschap even na drie uur op een rondleiding door de altijd boeiende bedrijfsruimten. Een uur later werd de traditie van deze bijeenkomsten voortgezet toen een groep nog actieve (oud-)collega's zich tussen onze leden mengde om met wijn, cola, jus e.d. in de hand herinneringen op te halen, naar elkaars gezondheid te informeren of plannen te maken.

'Hoe lang nog?' kon ook een paar keer gevraagd worden en uit de antwoorden daarop bleek, dat de SLBO er binnen afzienbare tijd weer een paar leden bij zal krijgen. Het was kwart over vijf toen de meeste aanwezigen vertrokken van deze weer geslaagde Algemene Ledenvergadering. Toch wel bijzonder, die uitstekende manier waarop NBD/Biblion de oud-werknemers op deze vergadermiddagen verzorgt.

Klik op de foto voor vergroten en verkleinenKlik op de foto voor vergroten en verkleinen


Wilt u alle foto's downloaden (16mb), Klik dan hier.


Contact Info
S.L.B.O.
Den Haag

Wilt u met ons contact opnemen, dan kan dat via onderstaand e-mail adres.

gerard-van-dijk@planet.nl