Hoe werkt het?
Hieronder staan diaseries klaar om te downloaden. De dia's zitten in een presentatie, die altijd zonder hulpprogramma werkt. De presentatie is wel verpakt in een zip-bestand en dat moet eerst uitgepakt worden. Dat gebeurt door op het bestand met de rechtermuistoets te klikken en voor 'alles uitpakken' te kiezen.

Met de presentatie zijn nog meer dingen mogelijk dan kijken, daarom staat hieronder een handleiding in PDF formaat. De handleiding kan met o.a. Acrobat Reader bekeken worden. Deze is gratis op internet te downloaden.

         


Wie wat waar 2003 en 2007
Aan het eind van de zomer van 2002 verhuisden alle Biblionners van de Platinaweg in Den Haag naar de gebouwen van de NBD aan de Veursestraatweg in Leidschendam. Voor de NBDers betekende dat inschikken en voor iedereen betekende het kennismaken met een heleboel nieuwe collega's. Het bedrijf heette voortaan NBD/Biblion (het schuine streepje verdween zeven jaar later).

Om het constant zoeken naar collega's waar men of het portret, of de naam, of allebei niet wist verscheen in juni 2003 het fotoboek "Wie Wat Waar" Vincent van den Hoven fotografeerde iedereen per dienst. De zwart-witfoto's werden gevolgd door een namenlijst. Eind 2006 deed fotograaf Van den Hoven het opnieuw, maar nu in kleur.

2003_wie_wat_waar.zip

2007_wie_wat_waar.zip

SLBO / 23 februari 2015

Contact Info
S.L.B.O.
Den Haag

Wilt u met ons contact opnemen, dan kan dat via onderstaand e-mail adres.

gerard-van-dijk@planet.nl